Hohtokeilaus

Keilailu on hauskaa ja se sopii kaikille. Tule ystävien tai perheen kanssa kokeilemaan! Kiitoradalla on 5 täysimittaista keilarataa ja hohtokeilausta. Katso varaustilanne varauskalenterista. Mikäli löysit vapaan vuoron, joka sopii aikatauluunne, soita p.02-48 08 4000 ja tee varaus. Maksuvälineenä toimivat Keilaukseen, Minigolfiin, Herneet nenään -peliin ja Minicurlingiin myös Smartumin liikunta- ja kultuurisetelit, virikesetelit ja kuntosetelit. Ikäraja klo 20 jälkeen on 18 vuotta.

Pikkujoulun sesonkiajan ( 16.10.-13.12.2014) keilavuorot to-la klo 16-> ovat varattavissa ensisijaisesti ruokaileville asiakkaille. Aktiviteettien ajat vapautuvat viikkoa ennen kyseistä ajankohtaa varattaviksi myös muille asiakkaille. Muut vuorot ovat etukäteen vapaasti varattavissa. Mikäli haluat tehdä varauksen muina aikoina kyseisiin päiviin, voit lähettää meille myös sähköpostia tai soittaa ja jättää viestin nauhalle.
Otamme yhteyttä myyntipavelumme aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli asiakkaan varaamia aktiviteettejä (Keilaus,golf,herneet nenään tai minicurling) ei peruuteta 24 tuntia ennen varattua aikaa, veloitamme maksun asiakkaalta.
 

Katso 360° esittely

Sinun pitää päivittää Flash Player katsoaksesi esittelyn

Katso esittelyvideo

Tapahtumakalenteri