Hohtokeilaus

Keilailu on hauskaa ja se sopii kaikille! Tule ystävien tai perheen kanssa kokeilemaan! Kiitoradalla on 5 täysimittaista keilarataa ja hohtokeilausta. Voit kätevästi ostaa vapaan vuoron netissä http://varaus.kiitorata.fi/Etusivu, joka sopii aikatauluunne. Kiitorata Bookingin puolella maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Maksuvälineenä toimivat Keilaukseen, Minigolfiin, Herneet nenään -peliin ja Minicurlingiin myös Smartumin liikunta- ja kultuurisetelit, virikesetelit ja kuntosetelit.  Mikäli sinulla on virikeseteleitä, kuntoseteleitä tai Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä, soita Kiitoradan mynntipalveluun 02-48084000 ja tee erillinen varaus. Ikäraja klo 20 jälkeen on 18 vuotta.

Pikkujoulun sesonkiajan keilavuorot to-la klo 16-> ovat varattavissa ensisijaisesti ruokaileville asiakkaille. Aktiviteettien ajat vapautuvat viikkoa ennen kyseistä ajankohtaa varattaviksi myös muille asiakkaille. Muut vuorot ovat etukäteen vapaasti varattavissa. Mikäli haluat tehdä varauksen muina aikoina kyseisiin päiviin, voit lähettää meille myös sähköpostia tai soittaa ja jättää viestin nauhalle.
Otamme yhteyttä myyntipavelumme aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli asiakkaan varaamia aktiviteettejä (Keilaus,golf,herneet nenään tai minicurling) ei peruuteta 24 tuntia ennen varattua aikaa, veloitamme maksun asiakkaalta.
 

Katso 360° esittely

Sinun pitää päivittää Flash Player katsoaksesi esittelyn

Katso esittelyvideo